Onur Ozyigit: deal-slingerende rockster, muziekmaestro met een toetsenbord in plaats van een gitaar, digitale Da Vinci, en de coolste nerd die je ooit zult ontmoeten.

Welkom op mijn hoekje van het internet! Ik ben Onur Ozyigit, en nee, ik ben niet je gemiddelde verkoopprofessional. Met meer dan twintig jaar ervaring in verschillende industrieën, kun je wel zeggen dat ik een beetje een oude rot in het vak ben. Maar laat je niet misleiden door mijn indrukwekkende CV; er is meer in het leven dan alleen maar deals sluiten en doelen overtreffen (hoewel ik daar natuurlijk ook heel goed in ben).

Buiten het kantoorleven om, ontpop ik me als een creatieve kracht waar je u tegen zegt. Als ik niet bezig ben met het verbreken van verkooprecords bij Barentz, vind je me waarschijnlijk in mijn muziekstudio, waar ik bezig ben met het produceren van het volgende grote hit voor OzyMusic – mijn eigen platenlabel, natuurlijk als hobby. Ja, je hoort het goed. Mijn passie voor muziek heeft me niet alleen een eigen label opgeleverd, maar ook een toegewijde schare fans die maar niet genoeg kunnen krijgen van mijn unieke sound.

Maar Onur zou Onur niet zijn als hij niet ook anderen zou helpen. Via OzyMusic bied ik een podium aan opkomende artiesten om hun talenten aan de wereld te tonen. Dus als je op zoek bent naar de nieuwe muzikale sensatie, dan weet je waar je moet zijn.

Dus, wil je meer weten over hoe ik jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen met mijn verkoopkunsten, of ben je nieuwsgierig naar mijn volgende muzikale project? Maak dan contact! Volg mijn avonturen in zowel de zakenwereld als in de muziekindustrie en laat je inspireren. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet een beetje meer Onur in zijn leven?

Oh, en voordat ik het vergeet – er broeit nog een andere passie in dit veelzijdige hart van mij. Al jarenlang koester ik de wens om te schrijven over de dingen die spelen in de wereld. Van diepe gedachten tot luchtige observaties, ik wilde het allemaal delen. En ja, in mijn queeste om de perfecte uitlaatklep voor mijn gedachten te vinden, heb ik misschien wel tientallen websites gecreëerd… en weer verwijderd. Waarom, vraag je? Nou, laten we zeggen dat mijn perfectionisme soms het beste van me krijgt, vooral als het op design aankomt.

Maar, goede nieuws! Deze keer is het anders. Ik heb besloten om vast te houden aan deze website. Mijn digitale thuis is nu gevuld met allerlei blogs, zoals je kunt zien. Van mijn avonturen in de verkoop en muziek tot mijn overpeinzingen over de wereld – het staat er allemaal op. Het is een hobby, dus laten we het niet té serieus nemen, maar ik nodig je van harte uit om een kijkje te nemen en misschien zelfs een reactie achter te laten.

Dus daar heb je het, een klein inkijkje in de wereld van Onur Ozyigit. Verkoopprofessional, muziekproducent, platenlabel eigenaar, en ja, ook een websitebouwer en aspirant-schrijver. Connect met mij, duik in mijn blogs, en wie weet, misschien vind je wel iets dat resoneert. Welkom in mijn wereld, waar het nooit saai is en altijd iets nieuws te ontdekken valt!