Afscheidsfeest van de Eeuw!

Hallo allemaal! Vandaag wil ik iets anders doen dan mijn gebruikelijke posts. Dit keer gaat het niet over de nieuwste trends of mijn avonturen door de stad, maar over iets heel persoonlijks: het afscheid van Hidde van der Wal, de CEO van Barentz, het bedrijf waar ik al een decennium werk.

Laten we eerlijk zijn, normaal gesproken zou je me niet snel horen over mijn ‘9-tot-5’, maar voor Hidde maak ik graag een uitzondering. Waarom? Omdat hij niet alleen een baas was, maar een echte gamechanger die van Barentz een wereldspeler maakte. Onder zijn leiding groeide onze kleine familiezaak uit tot een globaal powerhouse met activiteiten in meer dan 70 landen en een omzet van €2,6 miljard. Jawel, miljard met een ‘M’!

De Man Achter de Verandering
Hidde is die zeldzame combinatie van een mensenmens met een briljante zakelijke geest. Hij begreep dat het welzijn van zijn mensen de kern vormt van succes. Gedurende zijn 23 jaar aan het roer heeft hij niet alleen ons bedrijf, maar ook ons allen gevormd. Zijn passie voor duurzame oplossingen en zijn onuitputtelijke inzet voor innovatie zijn legendarisch.

Het Afscheidsfeest: Een Spektakel om Nooit te Vergeten
En jongens, het afscheidsfeest? Dat was echt iets uit een film! Stel je voor: Braziliaanse danseressen, drummers die de beat van de avond bepaalden, en een harmonica die de melodieën van Hidde’s carrière speelde. En de kapiteinsoutfits van zijn vertrouwelingen? Een perfecte knipoog naar zijn leiderschap.

We zagen een hilarisch filmpje dat ons door een achtbaan van emoties stuurde – van lachen tot bijna huilen. En natuurlijk was de drank rijkelijk aanwezig; het was een avond gevuld met toasten op oude herinneringen en nieuwe toekomsten.

Reflectie: Verandering is Onvermijdelijk
Zoals ze zeggen, aan alles komt een einde, en in ons geval betekent dat een afscheid van Hidde. Maar zoals elk einde markeert het ook een nieuw begin. Het is een natuurlijke wet van het leven: verandering is onvermijdelijk. Terwijl Hidde zich opmaakt voor nieuwe avonturen, doet Barentz dat ook.

Een Nieuwe Horizon
Voor Hidde: vaarwel en heel veel geluk in je nieuwe rol. Je hebt de fakkel doorgegeven, en we zijn klaar om te rennen. Voor ons, bij Barentz, het avontuur gaat door. Wie weet wat de toekomst brengt? Maar één ding is zeker, we zijn er klaar voor, mede dankzij jou.

Dus, daar ga je dan, Hidde. Van alle harmonica-tonen tot de laatste drumslag van het feest, je hebt ons geïnspireerd om te blijven groeien en innoveren. Bedankt voor alles!

Cheers op nieuwe beginnen, avonturen en natuurlijk, onvermijdelijke veranderingen! ✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *