Now Reading
Wat kun je maken met een airfryer?

Steeds vaker wordt de frituurpan vervangen door een airfryer, een hetelucht friteuse. Bij THEDUDES.NL waren we zeer sceptisch om onze oude vertrouwde vetpan te vervangen voor een toch-wel trendy product. Is mijn kroketje strakjes wel nét zo lekker als normaal, of krijg ik een spons in de vorm van een gehaktstaaf voorgeschoteld? Toch hebben we onlangs besloten om de proef op de som te nemen. Om niet gelijk de fout in te gaan hebben we maar gelijk gekozen voor de beste airfryer, volgens Alstu.nl (dank voor het onderzoek, scheelt ons weer tijd). We hebben intussen al heel wat gerechten bereid en vertellen je hier waar wij het meest over te spreken zijn.

#01 Kipnuggets: versverpakking van Vomar

Na een aantal verschillende soorten zijn we eruit: de kipnuggets die je vers bij de Vomar kunt scoren smaken echt super lekker. Deze komen met een krokant goud jasje de airfryer uit gevlogen (oh nee, dat niet meer) en zijn van binnen lekker mals.

#02 Airfryer Super Crunch Pommes Frites van Aviko

Het was een beetje dom om te denken dat alle patat gewoon in de airfryer geschoven kan worden, want we hadden de eerste keer te maken met uitgedroogde frieten. Niet heel lekker, kunnen we je verzekeren. Toen we voor het vriesvak in de lokale supermarkt op zoek gingen naar speciale airfryer varianten ging een wereld voor ons open. Onze voorkeur heeft uiteindelijk de Airfryer Super Crunch Pommes Frites van Aviko. Deze patatten smaken daadwerkelijk als normaal, alleen minder vet.

#03 Grillburgers van de slager

Weet je nog, een van onze eerste berichten een aantal jaar gelden, hoe je zelf een Big Mac kunt maken? Sinds dat blogbericht hebben we het hamburger ontwikkelingsproces niet meer losgelaten. We zouden bijna zelf een fastfoodketen op kunnen zetten. Zie je het al voor je? Zo’n grote groene D op de palen langs de snelweg? 🙂 Afijn, om weer terug te keren naar de burgers: bij veel airfryers kun je ook gewoon grillen. Dat was voor ons een mooi moment om er een lekker grill burgertje op te leggen. En damn: wat was dat lekker. Geen volgezogen vet burger, maar een lekker mals stukje vlees wat smaakt naar – zoals McDonalds dat zou zeggen – 100% rundvlees.

Zelf nog meer lekkere gerechten voor in de airfryer?

Laat het ons dan vooral weten. Wij vinden het leuk om onze kennis op het gebied van airfryers uit te breiden en kunnen dit artikel vervolgens aanvullen met lekkere tips.

See Also

Bron: thedudes.nl

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top