Now Reading
Wat je mist in een manneninterieur?

Het is heel cliché, maar een mannenhuis heeft niet veel nodig. Een luie stoel, een televisie en een koelkast en de man is blij. Of is dit achterhaald? Zijn er wel degelijk mannen die alleen wonen en een prachtige boekenkast hebben of een grote, uitnodigende eettafel met eetkamerstoelen?

Eetkamerstoelen kopen

Of de man nu pas stoelen koopt als hij voor het eerst eters verwacht of dit gewoon standaard in zijn huis wil, er komt een moment en dan gaat hij die eetkamerstoelen kopen. Wie slim koopt, weet voor hij op pad gaat wat wensen zijn. Het aantal stoelen is afhankelijk van het formaat van de eettafel en wellicht het aantal gasten. Als die stoelen maar om de tafel passen! Uiteraard kijk je ook naar de hoogte van de tafel, te hoge stoelen passen er niet onder en te lage stoelen zitten niet lekker.

Het vloerkleed en de kussentjes

Het nut van een vloerkleed ziet niet elke man wellicht direct in. Evenals het nut van sierkussentjes. Die laatste koopt hij waarschijnlijk als de bank niet lekker genoeg zit. Een kussentje geeft een fijne steun in de rug. Dat vloerkleed wordt aangeschaft op de eerste de beste dag dat de man koude voeten heeft. Het kleedje geeft immers een comfortabele warmte. Dat het een finishing touch is van de inrichting, dat maakt veel mannen helemaal niet uit.

Goede verlichting

Een lamp heeft veel invloed op de sfeer in een woning. Afhankelijk van het doel van de verlichting, kun je voor elke situatie een perfecte lamp vinden. Houd de man van lezen, dan is een robuuste leeslamp een aanrader. Of een stoere hanglamp boven de eettafel. Houdt hij vooral van tv-kijken, dan is sfeerverlichting wellicht genoeg. Daarnaast is de hoeveelheid daglicht in een kamer van invloed op de sfeer. Maar nu de donkere maanden in zicht zijn, is dat van minder belang.

See Also

Bron: thedudes.nl

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top