Now Reading
Waarom deze held niet meevocht aan het eind van 'Avengers: Endgame'

Let op: Dit artikel bevat spoilers!

Het nieuws rondom Avengers: Endgame begint langzaam op te drogen, maar toch nog een snel berichtje tussendoor. Voor de laatste confrontatie met Josh Brolins Thanos trokken de makers alles uit de kast. Bijna elke nog levende held uit het MCU verscheen voor deze epische strijd. Toch was er één grote afwezige, Samuel L. Jacksons Nick Fury. Die dook enkel op in een cameo tijdens de uitvaart op het einde en had ook nog eens geen tekst.

Scenarioschrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely bespraken met ComicBook.com over hun beslissing om Fury een soort van ‘thuis te laten’: “We hebben nooit overwogen om hem erin te stoppen. Het was al zo’n opeenstapeling van helden en als je er dan iemand tussenzet die alleen maar een pistool afvuurt… Het komt eerlijk gezegd een beetje lullig over. Sowieso waren er al personages die eigenlijk niets anders deden dan schieten met een vuurwapen, zoals de Winter Soldier en Rocket. Zelfs Howard The Duck is heel kort te zien met een lasergun”.


Hoe dan ook is 2019 een veelvuldig Nick-Fury-jaar op het witte doek. We zagen hem eerder in Captain Marvel, momenteel in Spider-Man: Far From Home en zijn rol in het MCU lijkt voorlopig nog lang niet voorbij.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top