Now Reading
Vrijgezellen feestje? Zo kun je deze organiseren

Om definitief afscheid te nemen van het vrijgezellenbestaan worden er meestal apart van elkaar vrijgezellenfeestjes gehouden voor de aanstaande bruid en bruidegom. Meestal rust de organisatie bij vrienden, die er steeds weer proberen een onvergetelijke dag van te maken. Meestal verloopt een vrijgezellenfeest tamelijk voorspelbaar. Overweeg daarom eens een boot huren Utrecht. Als je écht een keer iets heel anders wilt.

Eerst bubble voetbal of lasergamen en dan aan het bier

Hoewel het plezier er vaak niet minder om is, blinken de vrijgezellenfeestjes niet uit in originaliteit. Niet voor niets is bubble voetbal nog steeds erg populair bij de mannen, die het na het voetbalspel vaak meteen op een drinken zetten. Indoor skydive is ook al erg populair, net als de escape rooms. Lasergamen voor de mannen? Het is nog steeds een veel gebruikte invulling van het vrijgezellenfeest, zoals de bierfiets ook al alle stormen heeft overleefd en nog steeds elk weekend verhuurd wordt. Kennelijk hechten we aan tradities.

Poses die de zinnen wel eens kunnen prikkelen

Het kan anders. Mooi voorbeeld is wel die van het atelier. De mannen worden naar een schildersatelier gebracht, waar ze allemaal een penseel en een doek krijgen. Ja laat de ongeduldige en verbaasde mannen even wachten en laat vervolgens een naakte vrouw de ruimte betreden. Zij is het model, de mannen mogen proberen haar zo goed mogelijk in een schilderij vast te leggen. Uiteraard neemt het model steeds wisselende poses aan, poses die de zinnen wel eens kunnen prikkelen. Het is in elk geval origineel en hilarisch.

Een heerlijke rondvaart door de gezellige Utrechtse grachten

Wat ook origineel is, is via Nautal een boot huren in Utrecht. Utrecht leent zich fantastisch voor een rondvaart door de grachten. Onderweg heb je voldoende eten en drinken – of de barbecue- bij je. Je kunt er ook voor kiezen om aan te meren bij een van de vele restaurantjes langs het water die Utrecht rijk is. Op het water is het altijd goed toeven en het is altijd weer bijzonder te ervaren hoe anders je vanaf het water tegen de wereld aankijkt. Gezellig hoor, met je vrienden of vriendinnen in een boot! Nautal biedt tal van boten; van klein tot heel groot en je kunt eventueel een boot met een schipper huren. Er is gewoon heel veel mogelijk. Nautal kan helpen je een onvergetelijk vrijgezellenfeest te ervaren. Doe je een keer iets anders!

See Also

Het bericht Vrijgezellen feestje? Zo kun je deze organiseren verscheen eerst op THEDUDES.NL.

Bron: thedudes.nl

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top