Now Reading
Veel kritiek op mysterieuze schurk Taskmaster in 'Black Widow'


De trailer voor Black Widow – de eerste Marvel Studios-film in 2020 – is doorgaans prima ontvangen. Er zit veel actie in, met ook heel wat nieuwe personages en humor. Zo lijkt Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) als snel vrienden te worden met haar oud-KGB maatjes.

De voornaamste schurk in de film lijkt daarmee sowieso de mysterieuze Taskmaster. Het personage was kort te zien. Eén keer met pijl en boog en de tweede keer in gevecht met Alexei Shostakov / Red Guardian (David Harbour). De fans zijn nu niet echt blij met het uiterlijk van de Marvel-slechterik.

Te weinig overeenkomsten met comics
Online geven heel wat fans aan dat de Taskmaster niet voldoende ”Comic-Accurate” is. Vooral het ontbreken van een goed masker lijkt Marvel Studios niet in dank te worden afgenomen. Het was voor de bekende ontwerper Bosslogic voldoende reden om snel met onderstaande aanpassing te komen. Iets dat veel fans wel kunnen waarderen.

En wie weet houdt Marvel Studios nog iets voor ons geheim. Het zou niet de eerste keer zijn dat een trailer iets anders laat zien dan dat wat we uiteindelijk in de bioscoopfilm te zien krijgen. De film van Cate Shortland draait vanaf 29 april in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top