Now Reading
Thanos-bedenker doodsbang na zien 'Justice League'


Als bedenker van bepaalde superheldenpersonages, zal je ongetwijfeld uitkijken naar hoe filmstudio’s deze vertalen naar het witte doek. Zo keek Thanos-bedenker Jim Starlin uit naar hoe zijn Mad Titan in beeld gebracht zou worden in Avengers: Infinity War.

In gesprek met CinemaBlend liet Starlin weten dat hij doodsbang was dat Thanos eruit zou komen te zien als de slechterik Steppenwolf (Ciarán Hinds) uit de gekraakte DC-flop Justice League uit 2017. Hij laat weten dat hij op een wel heel ongelukkig moment voor het eerst Zack Snyders Jusice League zag.


“Joe Russo belde me ongeveer een maand voordat Infinity War uitkwam en zei: ‘Nou, we moeten over meerdere dingen praten, over hoe het Thanos-achtergrondverhaal is, omdat de film twee en een half uur lang en ze willen hier maar twee uur tijd aan besteden.’

Ik maakte de fout om een week eerder naar de Justice League-film te kijken. Toen hij mij dit vertelde, begon ik te denken: ‘Het wordt net als Justice League, maar dan verschijnt Thanos in beeld…’ en dan ga ik van, oh nee toch…”


Thanos de beste Marvel-slechterik
Na de 23 films in het Marvel Cinematic Universe lijkt Josh Brolins Thanos toch wel de beste slechterik uit de reeks die overigens niet bekend staat om zijn schurken. Of denk jij daar anders over?

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top