Now Reading
Summer Wishlist voor mannen!

Bij TheDudes houden we van lijstjes, zo hebben we onze Bucketlist paraat staan als we ons vervelen en hebben we een lijst met must haves. Omdat er aankomende week toch weer zomerse temperaturen worden verwacht, hebben we ook een Summer Wishlist voor mannen opgesteld. Op dit lijstje staan vijf dingen die we deze zomer nog even aan willen schaffen of gebruiken.

#1 Summerproof horloge

Af en toe is het even goed om je zelf iets cadeau te geven. Vooral wanneer je hier ook nog een goede reden voor hebt, zo heb ik een horloge nodig die past bij mijn nieuwe zomer outfit. Koop daarom altijd een herenhorloge die matcht met je outfit. Hoe match je een horloge met je outfit? Simpel zorg er voor dat het bandje van je horloge match met wat je aan hebt. Het is helemaal ideaal wanneer je het bandje van je horloge afstemt op de kleur van je riem. Veder kun je een horloge ook uit zoeken voor het soort gelegenheid.

#2 Stoere bak

Als je de centen hebt is het natuurlijk altijd heerlijk om weer een nieuwe bak aan te schaffen. Mocht je echt overloaded zijn of wat geld over hebben kies dan voor de nieuwe Porsche 911. Onze voorkeur gaat uit naar deze nieuwe bolide van Porsche. Naast dat deze auto er supergaaf uit ziet zit er ook aardige power onder motorkap. Let wel op de vanaf prijs voor de meest standaard model ligt rond de € 140.000,-.

#3 Iets om lekker in te drijven

Een andere must have die waarmee we onze deze zomer willen vervelen is een opblaaseiland. Een opblaaseiland is ideaal om lekker doelloos op een meer of plas te drijven. Vaak zijn opblaaseilanden vanaf 6 personen en zit er in het midden een hele handige ruimte voor het bier. Hier gaan ongeveer acht kratjes bier in inclusief ijsklontjes, genoeg voor een middagje vervelen toch?

#4 Een mooie sierraad voor de man

Verder is het voor een man altijd goed om er in de zomer verzorgd erbij te lopen, want het oog wil ook wat. Waar vrouwen helemaal gek op zijn, zijn sieraden. Wanneer je als man ook nog een mooie heren sieraad hebt komt het helemaal goed. Kies voor herensieraden wel voor sieraden die ook geschikt zijn voor mannen, houdt het klein en niet te opvallend.

#5 Draadloze oordopjes van

Tegenwoordig ook heel populair zijn draadloze oordopjes. Veel merken hebben tegenwoordig draadloze oordopjes, maar één merk springt er voor ons uit en dat zijn de draadloze oordopjes van SONY. In onze ogen heeft SONY de beste draadloze oordopjes en dit komt omdat de oortjes ook tegen water kunnen. De SONY WF-SP900 oordopjes zijn namelijk ook bestand tegen water, perfect om er dus even lekker mee te zwemmen. Ook zijn de oortjes zeer geschikt om te hardlopen, want er zit zelf een interne geheugen en fitness tracker aan boord. Met deze oortjes kun je weer lekker fit worden, vandaar dat deze ook op onze Summer Wishlist voor mannen staan.

Mocht jij nog ideeën hebben of dingen die echt op het bovenstaande Summer Wishlist voor mannen moet staan, laat het ons dan gerust weten.

 

See Also

Bron: thedudes.nl

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top