Now Reading
Seinfeld komt naar Netflix

Hoewel Friends Netflix verlaat voor HBO Max, krijgen we er een andere jaren 90 hit voor terug. De Amerikaanse streamingdienst laat weten dat ze de wereldwijde rechten voor de comedyserie Seinfeld hebben bemachtigd.

Netflix heeft niet officieel laten weten wat ze ervoor betaald hebben, maar volgens de Los Angeles Times hebben ze er meer voor betaald dan voor The Office, waar al 500 miljoen voor werd neergeteld. Met hun bod versloeg Netflix onder andere Amazon, NBC, Hulu en CBS.

Hoewel het flink wat geld is, is het geen verkeerde zet van Netflix, want met de groeiende concurrentie en het verlies van succesvolle series als The Office en Friends kunnen ze de Emmy Award-winnende Seinfeld wel gebruiken. Amazon zal wel balen, aangezien zij nu nog de rechten hebben voor landen buiten de Verenigde Staten, zoals Nederland.

See Also

Helaas duurt het nog wel even voordat we van de comedy kunnen genieten. Pas in 2021, wanneer het contract met de Amerikaanse dienst Hulu afloopt, kunnen we hier in Nederland alle 180 afleveringen gaan bingen. De serie zal dan 5 jaar op Netflix blijven.

Bron: DC

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top