Now Reading
Schitterende concept art Disney's 'The Lion King'


In The Lion King neemt Disney zijn fans mee op een hernieuwd avontuur op de Afrikaanse savanne. Hoewel critici nogal verdeeld reageerden op de film van Jon Favreau, zijn ze het over één punt absoluut eens: The Lion King is schitterend geanimeerd.

The Lion King is een groot succes en vele fans zagen de film al in de bioscoop. Inmiddels heeft Disney ook een hoop concepttekeningen vrijgegeven. Deze zijn gemaakt door Michael Kutsche en Finnian MacManus, die eerder werkten voor Marvel.

De tekeningen tonen onder meer een alternatief ontwerp van de gemene leeuw Scar (Chiwetel Ejiofor) en een aantal geschrapte scènes met Simba (JD McCrary en Donald Glover) en zijn junglevrienden Timon (Billy Eichner) en Pumbaa (Seth Rogen).


In het kort
The Lion King is een hernieuwde versie van de originele animatiefilm uit 1994. Na de dood van zijn vader, de koning van de savanne, vlucht de jonge leeuw Simba en neemt zijn kwaadaardige oom Scar de troon over. Jaren later keert Simba terug om hem te stoppen. The Lion King haalde tot nu toe 1,6 miljard dollar op aan de bioscoopkassa’s.

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top