Now Reading
Samsung komt deze maand met de Galaxy Tab S6

Deze maand brengt Samsung de Galaxy Tab S6 uit, een nieuwe versie van de bekende Android gestuurde tablet. De S6 lijkt een hoop te verbeteren vergeleken met de vorige versie. Het motto: creativiteit en productiviteit stimuleren.

S6 verbeteringen

De S6 bevat ook nieuwe verbeteringen aan de camera, waaronder de eerste dual Ultra Wide camera op een Samsung-tablet. Met de Ultra Wide camera zijn bijvoorbeeld landschappen vast te leggen zoals wij ze met het menselijk ook zien. Vervolgens laat je met behulp van effecten foto’s er professioneler uitzien. Voor het gemak brengt Samsung ook de on-screen vingerafdrukscanner naar de S6 om veilig in te kunnen loggen.

Het scherm van de S6 is een 10,5-inch Super AMOLED-scherm, gecombineerd met vier luidsprekers van AKG en Dolby Atmos en is de tablet redelijk geschikt om op te gamen door een vrij krachtige processor. De S6 wordt niet geleverd met een ‘book cover’ style keyboard, deze is los verkrijgbaar, en is beschikbaar in de kleuren Mountain Gray en Cloud Blue. De S6 zal in de loop van deze maand in winkels verschijnen.

See Also

De S Pen

Bijgeleverd bij de nieuwe S6 is een vernieuwde versie van de S Pen, het bekende schrijf- en tekeninstrument van Samsung. De S Pen fungeert nu ook als afstandsbediening en beschikt over draadloze oplaadmogelijkheden. Door de zogenaamde S Pen Air Functions, kun je met bewegingen makkelijk selfies en video’s maken, ook wanneer de tablet op afstand is. Bovendien beschikt de S Pen na tien minuten opladen ongeveer tien uur batterijduur. De S Pen is vooral bedoeld om notities te maken op het scherm en met de transparantiefunctie van Samsung Notes kan dit gemakkelijk terwijl je iets anders aan het doen bent, zoals een video kijken.

Bron: DC

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top