Now Reading
Prijs en releasedatum Disney+ in Nederland bekend!


In november is streamingdienst Disney Plus in vijf landen beschikbaar. Als de streamingdienst gelanceerd wordt, staan er meer dan 300 films en 7.000 televisieafleveringen op. Daarnaast komt er heel wat originele content naar de dienst. Op 12 november is deze beschikbaar en nu weten we dat de dienst ook naar Nederland komt die dag.Variety meldt dat Disney Plus op 12 november in drie landen debuteert: de Verenigde Staten, Canada en Nederland. Een week later, op 19 november, breidt men de dienst uit naar Australië en Nieuw-Zeeland. Hier in Nederland gaat de dienst 6,99 euro per maand kosten.

Een must-have
Disney wil van de dienst een must-have maken voor alle fans die het heeft. Vandaar dat er dus een boel series en films naar komen. Zo wordt het Marvel Cinematic Universe omgebouwd naar iets dat ook buiten de bioscoop bestaat. In Phase 4 komen er bijvoorbeeld meerdere series uit, die exclusief op Disney Plus te zien zullen zijn.

Naast Marvel-materiaal, komt er ook een boel ander materiaal naar de streamingdienst. Alle Star Wars-films zullen er te zien zijn, evenals animatieseries en de aankomende live-action serie The Mandalorian. Verder kunnen we Pixar-films verwachten en National Geographic materiaal. Ook Pixar ontwikkelt overigens een serie voor Disney Plus. Verder komt ook alles van filmstudio Fox en Disney zelf naar de streamingdienst. Dat betekent dat er dus een boel op één plaats komt te staan en er meteen een serieuze concurrent voor Netflix bij is.

Neem jij Disney Plus als de streamingdienst beschikbaar is in Nederland? Lees hier ons artikel over alle films en series die naar de streamingdienst komen.

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top