Now Reading
Pratende draak Fin Fang Foom in Marvels 'Shang-Chi'?


Marvel heeft plannen om de pratende draak Fin Fang Foom te introduceren in zijn aankomende film Shang-Chi. Dat beweert de geruchtensite We Got This Covered althans. Foom is een bekende slechterik uit de comics en heeft een duidelijke connectie met de Mandarin, een andere schurk die in de superheldenfilm te zien zal zijn.

In Shang-Chi neemt de titelheld (gespeeld door Simu Liu) het op tegen de échte Mandarin (Tony Leung). Volgens We Got This Covered zal ook Fin Fang Foom zijn opwachting maken in de film. Shang-Chi zal de legende van de Ten Rings (de Tien Ringen) behandelen. De Mandarin gebruikt deze krachtbonnen als wapen. Interessant is dat deze ringen eigenlijk onderdeel waren van het ruimteschip waarmee Foom en zijn soortgenoten ooit arriveerden op aarde. De Mandarin weet deze ringen te stelen uit dat schip.

Draak ontwaakt
De Mandarin vindt Fin Fang Foom ook in de Vallei van de Slaapende Draak en weet hem te laten ontwaken. De Mandarin wil de draak gebruiken om de Chinese overheid te bedreigen. Echter, de draak wil hem eigenlijk misbruiken om de controle over de wereld over te kunnen nemen. Uiteindelijk realiseert de Mandarin zich dat hij Foom alleen kan stoppen door de hulp in te schakelen van een held. In de comics is dat Iron Man, maar in de film zou dat Shang-Chi kunnen zijn.

Hoewel de introductie van Fin Fang Foom zeker gaaf zou zijn, moeten we dit gerucht voorlopig maar met een korreltje zout nemen. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings moet vanaf februari 2021 in de bioscopen te zien te zijn.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top