Now Reading
Oscar Isaac (Poe Dameron) is klaar met Star Wars na 'The Rise Of Skywalker'


Eigenlijk wat het nooit de bedoeling dat de rol van Poe Dameron zo groot zou zijn als hij werd in en door The Force Awakens. Dankzij de vertolking van Oscar Isaac gunde regisseur J.J. Abrams het personage meer schermtijd en groeide hij uit tot publieksfavoriet. Toch is de acteur er klaar mee na drie films.

Tijdens een interview liet Isaac weten dat zijn avonturen in een melkwegstelsel hier ver vandaan er écht op zitten. Nadat hij over twee weken voor een derde keer te zien zal zijn als Poe Dameron in The Rise Of Skywalker, is hij voorgoed klaar met de rol. Bij de andere succesvolle tak van Disney die Marvel heet, staat men er bekend om dat zulke deuren nooit helemaal sluiten. De acteur lijkt de deur echter hard en duidelijk achter zich dicht te willen gooien.

Gesloten deur
Nadat hem gevraagd werd of hij nog terug zou keren in een film of allicht zelfs Disney+ serie, al zij het zelfs maar een gastrol, was zijn antwoord duidelijk: “Nope!”. Zelfs als castlid Keri Russell hem probeert te overtuigen met goede salarissen die afleveringen van een serie met zich mee zouden brengen, blijft Isaac kort en duidelijk: “ik verzilver mijn cheques nu wel”. Of hij voet bij stuk houdt, zal de toekomst ons wel uitwijzen.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top