Now Reading
Nieuwe website helpt je bij het vinden van de beste stofzuigers

We hebben er allemaal een hekel aan, maar toch moet het gebeuren: stofzuigen! Iets wat natuurlijk helemaal niet leuk is, maar wel belangrijk is om bijvoorbeeld de kans op allergische aanvallen sterk te verminderen. Hoewel het kopen van een stofzuiger kinderspel is, is het vinden en ontdekken van de juiste variant soms een aardige klus. Zo dien je rekening te houden met de zuigkracht op specifieke oppervlaktes en wil je natuurlijk niet om de paar meter het snoer in een ander stopcontact willen stoppen. Gelukkig is er onlangs een nieuwe website gelanceerd dat hier verandering in gaat brengen!

Want wat is nu eigenlijk de beste stofzuiger? Volgens de makers van de website Bestestofzuigers.nl is dit niet met een antwoord te beantwoorden: het is afhankelijk van de vloer in het huis, de toepassing of op specifieke kenmerken. “We hebben lang nagedacht hoe we een zo goed mogelijk advies konden geven voor de beste modellen. Na lang onderzoek hebben we vervolgens goed gekeken wat de belangrijkste behoeftes waren en hebben we hier vervolgens dagenlange onderzoeken voor verricht“.

Van de beste kruimeldief tot steelstofzuiger

Een klein rondje op de website laat direct eenvoudig zien waar je allemaal beste modellen voor op kunt sporen. Met een verzamelpagina met de beste stofzuigers, kun je vervolgens doorklikken naar specifieke modellen, merken, toepassingen of kenmerken. Bijvoorbeeld de beste stofzuigers met zak, met lang snoer of de meest stille varianten op de markt. Niet altijd hoeft het te gaan om de ‘meest stille’,  kwaliteit staat altijd voorop. Dus er wordt dan onderzoek gedaan naar de beste stille stofzuiger.

Geheel onafhankelijk en betrouwbaar

De website verkoopt zelf geen stofzuigers en is dus geen webshop. Volgens het bedrijf achter de website, Smart Brothers, is de onafhankelijkheid van de website het sterkste punt: “Wij verkopen zelf geen stofzuigers, waardoor we de échte beste modellen op een rij kunnen zetten. In veel gevallen komen we beste stofzuiger lijsten tegen, waarbij enkel modellen getoond worden die te koop zijn. Dit zou kunnen resulteren in een lijst waarbij de allerbeste variant ontbreekt, omdat deze simpelweg niet te koop is“.

Alles over stofzuigers: van A tot Z

In tegenstelling tot veel andere stofzuiger websites, richt deze website zich op daadwerkelijk alles wat te maken heeft met stofzuigers. Zo zijn er niet alleen lijsten met de beste stofzuigers, maar is er zelfs een stofzuiger kennisbank! Ook op Stofzuiger.startjenu.nl vind je trouwens meer informatie over stofzuigers.

 

See Also

Bron: Nos.nl

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top