Now Reading
Meer dan 10 miljoen Nintendo Switch systemen verkocht in Europa

Nintendo Switch is al bijna drie jaar verkrijgbaar in Europa en heeft nu een grote mijlpaal bereikt: in Europa zijn al meer dan 10 miljoen consoles verkocht. Dit is inclusief de recent gelanceerde Nintendo Switch Lite versie. Europese hardware-verkopen stijgen elk jaar en voor de Nintendo Switch is er nog genoeg ruimte om verder te groeien. Grote titels als Luigi’s Mansion 3 en Pokémon Sword & Shield moeten nog verschijnen.

Het aanbod aan games staat sterk

In heel Europa zijn de hardware-verkopen elk jaar gestegen, liggen in 2019 bijna 30% hoger ten opzichte van vorig jaar en meer dan 40% hoger ten opzichte van 2017 tijdens de feestdagen. Het aanbod aan speelbare titels op de Switch staat ook sterk, met titels als Mario Kart 8 Deluxe, Super Smash Bros. Ultimate en de nieuw verschenen titels Super Mario Maker 2 en The Legend of Zelda: Link’s Awakening. Nintendo games zijn veruit de best verkopende games van de Switch line-up en zijn in Europa al 36 miljoen keer over de toonbank gegaan. Denk aan Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Pokemon: Let’s Go Pikachu/Eevee!, Splatoon 2, Super Mario Party, New Super Mario Bros. U Deluxe en 1-2-Switch.

Ook titels van andere uitgevers doen het goed op de Switch, waarvan een aantal al meer dan een half miljoen keer zijn verkocht in Europa, waaronder Minecraft, Crash Bandicoot: N.Sane Trilogy, Mario + Rabbids: Kingdom Battle en Stardew Valley. Nintendo Switch bezitters hebben nog heel wat om naar uit te kijken zoals: Ring Fit Adventure, een game die avontuur met fitness combineert.

See Also

Bron: DC

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top