Now Reading
MCU Phase 4 voelt ergens ook bitterzoet


Het duurde tien jaar en 22 films, maar Marvel Studios heeft met Spider-Man: Far From Home eindelijk de Infinity Saga verteld. Nu moet er nog eens een decennium aan verhalen komen, rond nieuwe personages en nieuwe schurken. Dat voelt voor producent Trinh Tran bitterzoet, zo vertelt ze in een interview met ComicBook.com.

Tran vindt het maar bitterzoet dat de tijd aan Avengers: Endgame voorbij is. “Het is bitterzoet, omdat het een tijdlang behoorlijk zwaar was, omdat we met zijn allen twee gigantische films probeerden te maken. We deden het echt samen.” Alhoewel er vier jaar aan gewerkt is, is die film nu natuurlijk uitgebracht en is het tijd voor nieuwe personages. Phase 4 van het MCU voelt voor Tran bitterzoet.

Bitterzoete fase
“Ik heb nog nooit zoiets ervaren,” vertelde Tran over de afgelopen jaren. “De afgelopen vier jaar waren het echt helemaal waard, omdat ik van de films houd en ik blij ben dat mensen ze net zo geweldig vinden als ikzelf. Maar het is ook bitterzoet omdat het allemaal voorbij is. Tegelijk ben ik heel enthousiast over Phase Four en kijk ik heel erg uit naar al die nieuwe personages die we in het MCU gaan introduceren.”

De verwachting van Tran is natuurlijk ook dat we nog eens dik een decennium aan MCU-films gaan volgen in de bioscopen. “Daar hopen we natuurlijk wel op.”

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top