Now Reading
Matthew Vaughn wil nieuwe 'X-Men' met Taron Egerton als Wolverine


Hij regisseerde X-Men: First Class en schreef het verhaal voor X-Men: Days of Future Past. Daarna ging hij aan de slag met zijn Kingsman-films, maar Matthew Vaughn zou op zeker terugkeren naar de Marvel-filmwereld.

Nu het erop lijkt dat we vroeg of laat een nieuwe Wolverine te zien krijgen in het Marvel Cinematic Universe, zijn er volop geruchten over welke acteur de rol zou moeten spelen. De naam van Kingsman-acteur Taron Egerton viel al vaker dan één keer. Vaughn zou graag een X-Men regisseren met diezelfde Egerton als Wolverine. Dit zei hij in gesprek met Comicbook.com.

Akkoord Hugh Jackman
Ook zei de regisseur dat hij eerst goedkeuring aan oud-Wolverine acteur Hugh Jackman zou vragen. “God, jazeker. Ik bedoel, waarom niet? Luister, ik zou de zegen en goedkeuring van de heer Jackman vragen omdat Hugh de man is. Als ik uiteindelijk nog een X-Men zou doen met Wolverine daarin, dan cast ik alleen iemand die Hugh goedkeurt,” aldus Vaughn.

Wat zeg jij? Egerton als Wolverine? Of zie jij liever een andere acteur als Logan? De kans lijkt overigens klein dat we voor 2023 een nieuwe X-Men film te zien krijgen.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top