Now Reading
Marvel rondt Phase 4 grotendeels al dit jaar af


Ondanks dat er dit jaar maar twee films in het Marvel Cinematic Universe verschijnen wordt het een enorm druk jaar voor Marvel Studios. Er verschijnen namelijk ook twee series op Disney+ én de producties voor de 2021-titels worden ook opgeleverd of aangevangen.

Marvel Studios was onder kopman Kevin Feige al enorm druk afgelopen jaren, aangezien de Infinity Saga werd afgerond met onder meer het ambitieuze Avengers: Endgame. Nu is er de start van Phase 4 en daarin verschijnen nog meer films per jaar en flink wat producties voor Disney+.

2020 is een productiemachine
In april verschijnt Black Widow en die film bevindt zich in de post-productiefase. Daarnaast wordt de 2020-film Eternals opgenomen en draaien ook de camera’s voor de 2020-series The Falcon and the Winter Soldier en WandaVision. De productie voor de 2021-films Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Spider-Man: Homecoming 3 en Thor: Love and Thunder vangen ook uiterlijk in de zomer van 2020 aan.

See AlsoEn dan worden naar verluidt ook de opnames gestart voor de series Loki, What If…? en Ms. Marvel. Oorspronkelijk zouden de camera’s ook voor de mogelijk gecancelde Hawkeye gaan draaien. En zo bevinden zich een kleine tien films en series zich in de productiefase in 2020.

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top