Now Reading
'Marvel-films zijn voor de bioscoop, DC-films voor thuis'


Sinds 2000 domineren films over de personages uit Marvel Comics de bioscoopschermen. Zeker de afgelopen jaren is er een Marvel-gekte op het witte doek. De “concurrent” DC doet het doorgaans een stuk minder effectief.

Een nieuwe onderzoek van Flixed wijst uit dat mensen veel minder geduld hebben om een nieuwe Marvel-film (zoals Captain Marvel en Avengers: Endgame) te zien, dan een DC-film (zoals Aquaman en Shazam!). Veel vaker zouden mensen wachten op de thuisversie van een DC-film.

DC vs Marvel
Maar liefst 73 procent van de onderzochte personen zou wachten totdat zij een DC-film thuis kunnen kijken via een streamingservice naar keuze, tegenover de 27 procent die dus naar de bioscoop gaat. Bij Marvel-films is dat sterk anders. Ongeveer 66 procent van de bekeken personen kiest ervoor om Marvel-films op het witte doek te bekijken.

Die 66 procent geldt ook voor Star Wars-film. Opvallend is dat zo’n 75 procent van de mensen toekomstige films in de Fantastic Beasts-reeks liever thuis zal kijken, dan ervoor naar de bioscoop te gaan.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top