Now Reading
Marvel-film 'Black Widow' is gemaakt voor de fans!


In onderstaande featurette met de titel ‘Legacy’ zegt Marvel Studios-baas Kevin Feige dat Black Widow een film is waar de fans al lange tijd om hebben gevraagd. En nu komt de film er dan ook, uiteraard met Scarlett Johanssons Natasha Romanoff in de hoofdrol.

In onderstaande video wordt kort ingezoomd op de komst van het personage van Scarjo in Iron Man 2 uit 2010. Via vier Avengers-films en twee Captain America-titels heeft ze dan eindelijk ook haar solofilm. Uiteraard krijgen we in deze film haar herkomstverhaal te zien, zij het op aangepaste wijze.

Duistere geschiedenis in Rusland
De MCU-versie van Natasha Romanoff is in 1984 geboren in Rusland en werd daar in de Red Room opgeleid tot een spion. Later wordt Clint Barton van S.H.I.E.L.D. op pad gestuurd om haar te doden, maar hij spaart haar en haalt haar over om voor de Amerikanen te komen werken, bij S.H.I.E.L.D. Na een undercoveropdracht bij Tony Stark wordt ze de Avenger die we in Endgame zagen sterven voor de mensheid.

In Cate Shortlands Black Widow ontmoeten we haar vroegere collega’s uit Rusland, met de Black Widows van Florence Pugh en Rachel Weisz en David Harbours Red Guardian, de Russische Captain America. Daarnaast zien we bijrollen van O-T Fagbenle (Mason), William Hurt (Thaddeus Ross), Ray Winston, Michelle Lee, Robert Downey Jr. (Tony Stark) en Nederlander Olivier Richters. Wie de schurk Taskmaster speelt is onbekend. Vanaf 29 april in de bioscoop!

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top