Now Reading
Marvel-fans in de war na zien onthullende trailer 'Morbius'


Met slechts twee beelden heeft de trailer van de Marvel-film Morbius van Sony Pictures het hele Marvel Cinematic Universe een andere invulling gegeven. De beelden laten namelijk niet alleen zien dat Michael Keatons Adrian Toomes / Vulture uit Spider-Man: Homecoming een rol heeft, maar ook het Spider-Man pak van Tobey Maguire’s Peter Parker uit de Spider-Man films van regisseur Sam Raimi duikt op.

Het gevolg is dat veel fans even niet meer weten waar het allemaal naar toegaat. Via Twitter worden er heel wat vragen gesteld. Dat Sony’s Marvel Universe nu onderdeel is van het Marvel Cinematic Universe mag duidelijk zijn. Maar waarom nu opeens ook Maguire’s Spinnemans?

Nieuwe weg voor Spider-Man
Knoop het succes van de animatiefilm Spider-Man into the Spider-Verse uit 2018 en de eerdere uitspraken van producent Amy Pascal aan elkaar en je hebt waarschijnlijk het antwoord. Sony gaat aan de slag met een live action Spider-Verse en er wordt gebruik gemaakt van de multiversums die in Phase 4 van het MCU een grote rol gaan spelen.

In 2017 zei producent Pascal – tot ongenoegen van Marvel-baas Kevin Feige – dat de Marvel-films van Sony zich in dezelfde wereld zouden afspelen als het MCU, alleen op andere plaatsen. En op één van die plaatsen moeten we uiteraard vroeg of laat de Sinister Six tegenkomen.

Hieronder een reeks online reacties die duidelijk maken dat de Marvel-fans op zoek zijn naar antwoorden, en deze ook hier en daar vinden.

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top