Now Reading
Marvel-baas Kevin Feige voor het eerst over zijn Star Wars-project


Het MCU barst uit zijn voegen sinds Iron Man in 2008 te zien was. Ondertussen werkt producent Kevin Feige ook aan een Star Wars-project. De producent mag dus zijn magie ook daar laten werken en laten zien wat hij waard is in andere franchises. Maar waar we al wat hoorden over het project, sprak Feige er nog niet over. Tot vandaag.

Feige gaf een interview aan The Hollywood Reporter en vertelt kort dat hij heel erg uitkijkt naar het project. “Ik hou van die wereld en van de notie om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe plekken in dat universum te verkennen,” begon Feige. “Maar eigenlijk is dat zo’n beetje alles wat ik kan vertellen op dit moment.”

Star Wars-moeheid?
Alhoewel Feige niet in wilde gaan op het project waar hij samen met Kathleen Kennedy aan werkt, wilde hij wel kort ingaan op Star Wars-moeheid. Het gevoel is dat de franchise even op sabbatical moet om fans er weer naar te laten verlangen. Tegelijk blijft het merk actief op televisie op streamingdienst Disney+.

Maar volgens Feige valt het allemaal wel mee. “Nou, ze hebben zo’n vijf films gemaakt in zo’n vijf jaar en die verdienden samen bijna vijf miljard dollar, dus ik denk dat het prima gaat met Star Wars. En Rise of Skywalker ziet er ongelofelijk uit.” Wanneer de film in de bioscopen te zien zal zijn is nog niet bekend.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top