Now Reading
Martin Scorsese haalt opnieuw uit naar Marvel & superheldenfilms


Martin Scorsese liet zich recentelijk negatief uit over Marvel, wat hem lang niet door iedereen in dank werd afgenomen. Zo reageerden o.a. ook Marvel-sterren Robert Downey Jr. en Samuel L. Jackson erop. Zij waren het natuurlijk oneens met de The Irishman regisseur. Anderen waren het echter eens zijn met Scorsese, zoals Jennifer Aniston. Nu laat de regisseur zich opnieuw over het onderwerp uit.

Tijdens een recent interview gisteren, waarin de regisseur zijn nieuwste film promootte, had hij het opnieuw over Marvel: ”Het is geen cinema, het is iets anders. We moeten ons er niet door laten overrompelen. Het wordt tijd dat bioscopen actie ondernemen en weer films gaan laten zien met een verhaal”. Zaterdag had hij het trouwens ook nog over superheldenfilms, als was hij toen iets milder.

Reactie
Zo zei de regisseur: ”Vandaag de dag zijn bioscopen pretparken geworden. Dat is allemaal goed en wel maar ze moeten niet alles overnemen. Het is leuk voor de mensen die kunnen genieten van superheldenfilms. Ik vind het indrukwekkend hoe ze deze films maken, daar heb ik wel respect voor. Maar ze zijn niet mijn ding. Superheldenfilms creëren een ander bioscooppubliek, dat nu denkt dat dit cinema is”.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top