Now Reading
Krijgt Captain Marvel een rol in 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'?


In 2020 en 2021 verschijnen vijf films in het Marvel-filmuniversum rond Black Widow, Shang-Chi, de Eternals, Doctor Strange en Thor. In die films zijn uiteraard weer veel personages te zien, maar van veel bekende MCU-helden is nog niet bekend of zij te zien zijn aankomende twee jaar.

Onder die helden bevinden zich onder meer Hulk, de Guardians, Ant-Man, The Wasp, War Machine en Captain Marvel. Denkt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings-regisseur Destin Daniel Cretton dat de laatst genoemde heldin te zien zal zijn in zijn film? “Ik bedoel, ik denk dat er altijd ruimte is voor Brie. Maar ik weet het niet, we zullen het zien,” aldus de regisseur tegenover MTV.

En waarom Simu Liu?
De titelrol in de Shang-Chi-solofilm wordt gespeeld door acteur Simu Liu. Waarom is hij gekozen? “Hij is geweldig. Het valt moeilijk te omschrijven hoe het voelt als iemands naam opduikt en iedereen het er gelijk over eens is dat die persoon het moet worden,” aldus Cretton. Liu is vooral bekend uit de tv-wereld. Hij speelt een belangrijke rol in de tv-komedie Kim’s Convenience.

In Marvel Studios’ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings neemt de held het onder meer op tegen de echte Mandarin, gespeeld door acteur Tony Chiu-Wai Leung (The Grandmaster). Vanaf 11 februari 2021 in de Nederlandse bioscoopzalen!

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top