Now Reading
Komen de Thunderbolts naar het filmuniversum van Marvel?


Het gerucht dat The Thunderbolts naar het MCU komen, wordt steeds sterker. Helden organiseerden zich al vroeg in de wereld van Marvel Comics. The Avengers zijn daarvan het bekendste voorbeeld. Schurken probeerden het af en toe, maar hun ego stond een grootschalige samenwerking in de weg. Tot in 1997 The Thunderbolts geïntroduceerd werden, een team eerst van plan was de wereld te veroveren, maar langzaam een geweten kreeg en tegenwoordig vooral bestaat uit bekeerde criminelen.

De grote vraag is natuurlijk hoe men dit team gaat introduceren en welke van de vele samenstellingen er gebruikt zal worden. Oprichter en eerste leider Helmut Zemo werd bijvoorbeeld ten tonele gebracht in Captain America: The Winter Soldier en ook latere leden als Crossbones en Shocker waren al te zien. Zelfs Hawkeye en Winter Soldier maakten ooit deel uit van het team.

Thunderbolt Ross

Volgens de bron van Movieweb zou dat als volgt te werk gaan. Aangezien Thunderbolts gezien wordt als Marvels antwoord op Suicide Squad, lijkt de kans groot dat ook hier een overheidsfiguur de bal aan het rollen brengt. Een logische keuze zou Thunderbolt Ross (The Incredible Hulk) zijn, die recent weer opdook in het MCU. Hij zou een tegenhanger voor The Avengers willen creëren, wat uiteraard volledig uit de hand zal lopen.

Veel van de leden uit de strips waren eerder ook al te zien in bijvoorbeeld de Marvelseries, maar aangezien hun invloed op de films minimaal waren, lijkt de kans klein dat we Bullseye, Luke Cage, Elektra en Punisher te zien krijgen klein. Herintroducties van Deadpool, Venom en Green Goblin behoren waarschijnlijk eerder tot mogelijkheden.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top