Now Reading
Kevin Smith: ''Martin Scorsese heeft geen emotionele binding met superheldenfilms''


Martin Scorsese liet zich onlangs nog negatief uit over de Marvel-superheldenfilms. Volgens de The Irishman regisseur zijn dit geen cinema-waardige films. Iron Man zelf, Robert Downey Jr. en Samuel L. Jackson, die Nick Fury speelt, lieten beiden weten het niet eens te zijn met Scorsese. Jennifer Aniston, voornamelijk bekend van de serie Friends, kan zich daarentegen wel vinden in de uitspraken van de wereldberoemde regisseur. Kevin Smith laat zich nu ook over het onderwerp uit.

Smith, zelf ook regisseur en een grote fans van comics, zei het volgende: ”Martin Scorsese heeft schitterende films gemaakt. Dat deed hij al toen ik nog maar een kind was. Ik ga niet doen alsof ik beter weet dan hij. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening. Anderzijds heeft hij waarschijnlijk niet dezelfde emotionele band met superheldenfilms als ik. Hij ziet deze films als pretparken, maar ik denk juist meteen terug aan mijn kinderjaren toen ik samen met mijn vader naar de bioscoop ging. Ik krijg bij het zien van superheldenfilms weer het gevoel met hem samen te zijn. Met alle respect voor Scorsese, maar fans zoals ik zijn gehecht aan de personages in deze films, niet aan het ‘super’ aspect”.

Scorsese’s ‘superheldenfilm’
Tot slot beweert Smith dat Scorsese zelf ook een superheldenfilm heeft gemaakt, namelijk The Last Temptation of the Christ: ”Ik wil geen afbreuk doen aan Jezus, maar is Jezus in zekere zin niet ook een superheld?

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top