Now Reading
Keren de Infinity Stones terug in het Marvel Cinematic Universe?


De Infinity Saga beslaat de eerste 22 films van het Marvel Cinematic Universe. Centraal staat de queeste van Thanos () om alle zes de Infinity Stones te bemachtigen en die te gebruiken om de helft van het universum te doden. Keren de stenen in de toekomst nog terug?

Tijdens een Q&A rond Avengers: Endgame bevestigen regisseurs [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/56515]Joe en Anthony Russo dat Thanos de stenen niet echt vernietigd heeft. Hij heeft ze verkleind tot atomisch niveau. “Ze bestaan nog wel in het universum.” Dat betekent dat de stenen dus nog wel voorkomen in het universum, al moesten onze helden ze wel van andere plekken zien te halen om hun plan tot uitvoer te kunnen brengen.

Komen ze terug?
De grote vraag die nu heerst, is of de stenen nog terug zullen keren. Ergens lijkt het een mooie manier om nu te stoppen met de zes stenen die de gebruiker vrijwel almachtig maken. Maar tegelijk danken helden als Captain Marvel en Doctor Strange hun macht aan de stenen. Daar komt bij dat Doctor Strange de Time Stone gebruikt om de balans in het multiversum te gebruiken en om de realiteit te beschermen.

Als de stenen echt weg zijn, is het dus zomaar mogelijk dat het multiversum daardoor uit elkaar begint te vallen. Dat zou dan kunnen leiden tot de gebeurtenissen van Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Denken jullie dat de Infinity Stones terugkeren in het MCU?

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top