Now Reading
Keert Jake Gyllenhaal terug als Mysterio in 'Sinister Six'?


Let op: Dit artikel bevat spoilers!

In Spider-Man: Far From Home speelt topacteur Jake Gyllenhaal de rol van Quentin Beck alias Mysterio. Veel fans hopen deze slechterik nog eens terug te zien, bijvoorbeeld als lid van de Sinister Six. Weet Gyllenhaal misschien al meer?

Hoewel Beck in Far From Home overlijdt nadat hij getroffen werd door een stel rondvliegende kogels, blijft hij natuurlijk de meester der illusies (en bedrog). Het is daardoor helemaal niet zeker of hij definitief van het toneel verdwenen is. De deur voor een eventuele terugkeer lijkt open te staan.

Gyllenhaal was onlangs te gast bij Talks at Google om te praten over zijn rol in het Broadway-stuk Sea Wall/A Life. Een fan schotelde hem daar de vraag voor of Mysterio misschien nog terugkeert als lid van de Sinister Six, een bekend team van slechteriken uit de comics. Gyllenhaal reageerde opvallend terughoudend.

Oh man. Wauw. Ik denk dat – weet je – denk dat“, begint Gyllenhaal zijn ontwijkende antwoord. Zijn Broadway-collega Tom Sturridge grapt vervolgens dat Gyllenhaal deze vraag niet kan beantwoorden, vanwege de mogelijk repressailles van Marvel en Sony.

Excuses. Ik ben mijn microfoon verloren. Oeps“, grapt Gyllenhaal vervolgens. “Ik kan je vraag niet beantwoorden, maar ik denk dat hij dood is. Toch?

See Also

Gyllenhaal is logischerwijs gebonden aan strikte geheimhouding. Daarnaast rommelt het achter de schermen nadat Sony, de eigenaar van de Spider-Man-personages, en Marvel, die de laatste twee solofilms voor Sony produceerde, hun samenwerking stopzetten.

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top