Now Reading
James Gunn deed opvallend lang over script 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'


James Gunn werkt momenteel hard aan The Suicide Squad, waarvan de opnames deze week van start zijn gegaan. Na dit avontuur bij DC keert de regisseur terug naar Marvel om Guardians of the Galaxy Vol. 3 te maken. Gunn blijkt opvallend lang met het script van dit derde avontuur bezig te zijn geweest.

Disney ontsloeg Gunn eerder vanwege een reeks controversiële tweets, maar gaf de filmmaker uiteindelijk een tweede kans. Een hoop gedoe, maar Gunn trekt uiteindelijk aan het langste eind nu hij voor beide superheldenfranchises een film mag maken.

Een fan vroeg Gunn onlangs op Instagram hoelang hij bezig is geweest met het script van The Suicide Squad. “Enkele maanden“, antwoordde de filmmaker. Gunn onthulde ook hoelang hij heeft gewerkt aan Vol. 3. Dat schrijfproces duurde met een jaar aanzienlijk langer.

Ook vertelde Gunn dat hij The Specials (2000) binnen één week op papier had staan en dat hij Super (2010) binnen drie weken af had. “Het verschilt dus echt per project“, concludeerde Gunn. Toch is Guardians of the Galaxy Vol. 3 een opvallende uitschieter, maar dat kan alleen maar positief zijn.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top