Now Reading
Is er een Crossover tussen 'Deadpool' en MCU op komst?


Disney overweegt om Wade Wilson (Ryan Reynolds), a.k.a. Deadpool, te laten bewegen tussen R-Rated solofilms en PG-13 rated team-ups in het Marvel Cinematic Universe. Sinds Disney de volledige controle over alle Marvel-personages van Fox heeft, is het de vraag wat er met Deadpool gaat gebeuren.

Het lijkt er in elk geval op dat Deadpool geen reboot zal krijgen. Daarmee is hij de enige X-Men held bij wie dat niet zal gebeuren. Vreemd is dat niet, gezien het box office succes van de twee films van het personage, films die bovendien ook nog eens goed ontvangen werden door fans en critici. Maar de eerste twee films hadden een R-Rating, iets waar Disney met zijn familievriendelijke label niet aan doet.

Wel of niet R-Rated?
Bob Iger, CEO van Disney, heeft al sinds er over de overname gesproken wordt, aangegeven dat Disney heus wel open staat voor R-Rated Deadpool-films. Maar die zullen vermoedelijk niet zomaar naar het MCU komen, dat na 22 films nog altijd een brave PG-13 heeft. Nu overweegt Disney volgens Variety-journalist Brent Lang om crossovers tussen Deadpool en het MCU te maken. Dat wordt dan wel apart, want dan moet de Merc with a Mouth braaf blijven binnen het MCU en niet schelden.

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top