Now Reading
Hint naar komst ‘Fantastic Four’ ontdekt in ‘Spider-Man: Far From Home’?
Hint naar komst 'Fantastic Four' ontdekt in 'Spider-Man: Far From Home'?

Ga het niet onder banken of stoelen steken, ben een Marvel fan.. Maar niet echt gecharmeerd van Fantastic Four.. althans, niet van de eerder verfilmde versies.. bah.. zoo slecht.. Maar ja, Marvel schijnt nu dus achter de schermen te werken aan de introductie van de Fantastic Four in zijn filmuniversum. In Spider-Man: Far From Home lijkt een eerste hint te zien zijn die wijst op de komst van de bekende superheldenfamilie.

Even kort: door de overname van Fox heeft Marvel de rechten van de Fantastic Four in handen. Het zal dus daarom niet lang duren voordat personages als Reed Richards en Sue Storm geïntroduceerd zullen worden in het Marvel Cinematic Universe. En…fans denken opnieuw een hint te hebben gevonden naar hun komst.

Wolkenkrabber in de steigers
In Homecoming (2017) blijkt de Avengers Tower te koop te staan en in Far From Home staat het gebouw gedurende de film in de steigers. Een populaire fantheorie is dat de toren verbouwd is tot de Baxter-toren, in de comics het huis van de Fantastic Four.

Fans hebben nu ontdekt dat de bouwplaats wordt afgeschermd met een opvallende boodschap. Op het zeil telt men namelijk van stap 1 tot 3 en staat ‘We kunnen niet wachten om je te laten zien wat hierna komt‘. In de cirkel van stap 4 staat een vraagteken. Dat kan haast geen toeval zijn…

See Also
Bij de MediaMarkt kun je nu voor een belachelijke prijs de PlayStation 5 pre-orderen

What does this mean? #FarFromHome #Spiderman #MCU from r/MarvelStudiosSpoilers

Ik ben benieuwd.. Trouwens, wie is er ook helemaal ziek van Sony – Marvel gezeik over Spider Man? Ik wel..

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top