Now Reading
Films als 'Deadpool' verschijnen niet op Disney+


Met de merken Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic en uiteraard de eigen originele Disney-titels staat Disney+ vol vermakelijk bestaand materiaal. Vanaf dinsdag wordt dit aangevuld met wat nieuwe series en films. Duidelijk is nu dat onder meer Deadpool niet op Disney+ zal verschijnen.

In gesprek met Bloomberg heeft Disney CEO Bob Iger laten weten dat er wel zeker content van 20th Century Fox te zien zal zijn op Disney+. “Er zijn dertig seizoenen van The Simpsons opgenomen,” zei Iger trots tegenover Bloomberg. In de app liet hij dit zien en daarna scrolde hij naar de grote Fox-titel The Sound of Music. Ook Fox’ Avatar staat per 12 november online.

Geen R-rated Fox content
Als te verwachten verschijnt er op Disney+ geen R-rated content, zoals de Deadpool-films en de animatieserie Family Guy. Op basis hiervan mag aangenomen worden dat ook films als Logan, Alien en Kingsman: The Secret Service niet op Disney+ zullen opspringen.

Maar waar dan wel? In de States zal Hulu deze titels aanbieden. Buiten de States zal de verspreiding ongetwijfeld anders zijn en lijkt dat kans groot dat Disney deals sluit met partijen als Netflix en Amazon, en bestaande deals voorlopig zal doorzetten. Overigens is een internationale uitrol van Hulu of een vergelijkbare dienst niet ondenkbaar.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top