Now Reading
Fans snappen helemaal niets van 'Black Widow'-trailer


In het vroege ochtendgloren verraste Marvel gisteren zijn fans met de eerste trailer van Black Widow. De trailer bevestigt ook de terugkeer van Thaddeus Ross (gespeeld door acteur William Hurt). Veel fans valt het echter op dat hij er wel héél erg jong uitziet.

Dat generaal Ross in Black Widow te zien zou zijn, konden we al eerder melden. De trailer van gisteren bevestigt zijn aanwezigheid. Zijn verschijning is echter wel opvallend, omdat hij overduidelijk – met de nodige digitale trucage – jonger is gemaakt. Dat kan maar één ding beteken: Black Widow neemt ons ver mee terug in de tijd.

Terug in de tijd
De film speelt zich sowieso in het verleden af (Scarlett Johanssons superspionne offerde zichzelf op in Avengers: Endgame om de Soul Stone te kunnen bemachtigen). De precieze periode is echter nog niet duidelijk. De meeste fans vermoeden dat Black Widow zich afspeelt tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War (in die periode was de heldin immers op de vlucht voor de overheid).

De agenda van Ross
Dat roept wel vragen op over de rol van Ross. Hij ziet er véél jonger uit dan in Civil War (waarin hij grijs haar had; in de trailer is hij blond). Op de vrachtwagens achter hem staan Hongaarse teksten. Wat deed Ross daar? Heeft hij een geheime agenda? Is hij misschien ook stiekem betrokken bij het Black Widow-programma van de Russische KGB? Of legt Marvel hier de basis voor een Thunderbolts-film?

Zoveel vragen! De antwoorden leren we gelukkig vanzelf…

See Also

Black Widow draait vanaf 28 april in de bioscoop!

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top