Now Reading
Eerstvolgende Marvel-film 'Black Widow' rondt opnames af!


In Avengers: Endgame namen de Marvel-fans afscheid van de eerste grote vrouwelijke heldin in het Marvel Cinematic Universe. Scarlett Johanssons Natasha Romanoff a.k.a. Black Widow offerde zichzelf op om het universum te redden. In mei volgend jaar verwelkomen we haar terug in de soloprequel Black Widow!

Dit keer beleeft Black Widow haar eigen avontuur, vermoedelijk na de gebeurtenissen in de film Captain America: Civil War (2016), als ze op de vlucht slaat doordat de Sokovia Accords van kracht zijn. In een nieuw avontuur zal ze in aanraking komen met haar verleden. De heldin groeide namelijk op in Rusland en werd daar opgeleid tot een dodelijke KGB-spion.

Opnames afgerond!
Met nog zeven maanden tot verschijning, wordt het nu tijd dat de opnames op de juiste wijze aan elkaar worden geplakt in de montagekamer en de visuele nabewerking wordt beslecht. Hierbij is regisseur Cate Shortland de eindverantwoordelijke.

Onder meer stuntvrouw Lucy-Jayne Murray en actrice Florence Pugh (Yelena Belova / Black Widow) gaven via Instagram aan dat de opnames voor Black Widow erop zitten. Vanaf begin mei 2020 in de Nederlandse bioscoop!

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top