Now Reading
Eerste trailer Marvels 'Black Widow' met Scarlett Johansson!


En daar is dan; de eerste trailer voor de eerste Marvel Studios-film in 2020: Black Widow! De beelden starten met Scarlett Johanssons Natasha Romanoff die terugkijkt op hoe ze een Avenger werd. Vervolgens zien we hoe ze op de vlucht slaat na de gebeurtenissen in Captain America: Civil War.In de beelden zien we dat Black Widow tijdens haar vlucht een van de andere Black Widows ontmoet, gespeeld door Florence Pugh. Met deze Yelena Belova beleeft ze een nieuw avontuur in het Marvel Cinematic Universe en zal haar naast of tegenover personages als Alexei Shostakov / Red Guardian (David Harbour), Melina (en Rachel Weisz) en uiteraard de slechterik Taskmaster zetten.

Eerste trailer Black Widow!
Bekijk hieronder de teaser trailer voor Cate Shortlands Black Widow welke vanaf 29 april te zien is in de Nederlandse bioscoopzalen.

See Also

Andere rollen zijn voor O-T Fagbenle (Mason), William Hurt (Thaddeus Ross), Ray Winston en Michelle Lee. Naar verluidt is Robert Downey Jr. te zien in een cameo als wijlen Tony Stark en Nederlander Olivier Richters heeft een bijrol van Marvel Studios gekregen!

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top