Now Reading
Eerste trailer Marvel-film 'Morbius' met enorme 'Spider-Man: Homecoming' connectie!


Nadat we gisteren de eerste foto zagen van Jared Leto als zijn personage Morbius the Living Vampire, zie je hieronder de eerste trailer voor de Marvel-film Morbius, na Venom uit 2018 de tweede film in Sony’s Marvel Universe!

De titelrol is dus voor Leto, maar er zijn meer personages naast zijn Michael Morbius. Zo speelt de mooie Adria Arjona de rol van Martine Bancroft, de verloofde van Morbius. Matt Smith is te zien als Loxias Crown, een vriend van Morbius, die ook aan een zeldzame bloedziekte lijdt. Jared Harris is de mentor van het titelpersonage.

En dan spelen Tyrese Gibson en Al Madrigal FBI-agenten, respectievelijk Simon Stroud en Alberto Rodriguez. J.K. Simmons‘ J. Jonah uit Marvel Studios’ Spider-Man: Far From Home zou ook een aandeel hebben. En wie zien we daar… Michael Keatons Adrian Toomes / Vulture uit Spider-Man: Homecoming!In de naar verluidt soort van Marvel Cinematic Universe-film van Safe House en Life-regisseur Daniel Espinosa ontmoeten we Michael Morbius, een wetenschapper die lijdt aan een zeldzame bloedziekte. Hij probeert zichzelf te genezen, maar in plaats daarvan wordt hij getroffen door een vorm van vampirisme.

See Also

Morbius draait vanaf 13 augustus in de Nederlandse bioscoopzalen.

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top