Now Reading
Een X-Men of Silver Surfer-film voor de 'Avengers: Endgame'-regisseurs?


Het mag duidelijk zijn dat Anthony en Joe Russo de belangrijkste regisseurs zijn van het Marvel Cinematic Universe. Na de tweeluik Avengers: Infinity War / Avengers: Endgame kiezen ze even voor andere projecten.

Maar terugkeren willen ze zeker. “Ik ben opgegroeid met de X-Men reeks van John Byrne’s. Ben Grimm was een favoriet personage van mij, The Thing. Nu Fantastic Four weer van Marvel is, is er veel gaafs,” aldus Joe. “Silver Surfer is een geweldig personage. Het kosmische groot aanpakken zou echt heel leuk zijn. Dus er zijn veel dingen die ons kunnen overhalen.”

Geen Disney+ serie
De regisseurs leggen uit dat ze waarschijnlijk alleen terugkeren om een groot verhaal te vertellen. Iets dat ze ook met Chris Evans‘ Captain America deden in de twee solofilms en in de twee laatste Avengers-films. “We worden gedwongen om meer verhalen met die schaalgrootte te vertellen,” vertelde Joe die ook aangaf dat ze de Marvel-mensen en Kevin Feige missen. “Dus ik weet zeker dat we snel iets zullen vinden dat we samen kunnen doen.”

Van de Russo’s zien we binnenkort de film Mosul. Het is de eerste film die ze afleveren met hun eigen productiemaatschappij AGBO. Daarna hebben ze nog veel meer eigen projecten gepland staan.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top