Now Reading
Deze verwijderde scènes met Black Widow uit 'Avengers: Endgame' mag niemand zien van Marvel


In de trailers voor Avengers: Endgame zijn een aantal scènes met heldin Black Widow (Scarlett Johansson) te zien die niet in de uiteindelijke bioscoopversie zaten. Deze verwijderde beelden zijn ook niet op de Blu-ray te bewonderen. In een nieuw interview vertellen scriptschrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely meer over deze ontbrekende beelden.

In de trailers is Natasha bezig met een schietoefening. “Er was geen extra dialoog, maar er was wel meer beeldmateriaal van Natasha die alleen – eigenlijk een beetje als een kluizenaar – leefde in het Avengers-complex“, vertelt Markus. “Ik vond haar doelloze trainingen interessant en sneu, omdat ze hoe dan ook een held wilde blijven, ondanks dat het gevecht al voorbij was“, legt hij uit. “Uiteindelijk concludeerden we dat we met de scène waarin ze huilt nadat ze met de hologrammen gepraat heeft hetzelfde konden bereiken“.

Sterke band
Een andere scène uit de trailers die ontbrak is het gesprek tussen Natasha en Clint Barton alias Hawkeye (Jeremey Renner) in de Quinjet. Onderweg naar Vormir zouden de twee helden een lang gesprek hebben terwijl de Quinjet op automatische piloot vloog. “We dachten dat die scène in eerste instantie nodig was om de kijker eraan te herinneren dat die twee een band met elkaar hadden en van elkaar hielden, wat natuurlijk een voorwaarde is om de Soul Stone te verkrijgen“, legt McFeely uit. “Toch bleek die scène overbodig, omdat hun relatie al duidelijk genoeg behandeld was in de eerdere films“.

See Also

Avengers: Endgame is vanaf 30 augustus beschikbaar op Blu-ray!

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top