Now Reading
Deze slimme fles houdt bij hoeveel je hebt gedronken

Een waterfles van $179? Dat klinkt krankzinnig, maar het is dan ook niet zomaar een hervulbare fles. Het merk LifeFuels introduceert een slimme fles die bijhoudt hoeveel je hebt gedronken en richt zich op het mixen van eigen sportdranken. De LifeFuels-fles bevat maximaal drie smaakconcentraten en geeft deze af aan het water, zodat je je eigen sportdrank mixt. Daarnaast trackt het dus hoeveel je dagelijks drinkt, of dat nu water of sportdrank is.

Geavanceerde waterfles

Eigenlijk is de LifeFuels-fles nog het beste te omschrijven als een geavanceerde waterfles. Er is zeker goed over nagedacht, want de smaakconcentraten komen in zogenaamde ‘FuelPods’, die je onderin de fles stopt. Deze bevatten verschillende voedingsstoffen en vitamines om een sportdrank na te bootsen. De lege pods zijn recyclebaar. Voordat je het apparaat kunt gebruiken, moet je het opladen en de app installeren. Daarna mix je je eigen sportdrank, er zijn verschillende smaken beschikbaar.

Aansporen om meer te drinken

De fles houdt tot op de millimeter bij hoeveel je drinkt en wat de resterende inhoud is. Je kunt instellen om op je telefoon pushberichten te krijgen dat je meer moet drinken. De batterij van de fles moet ongeveer een week meegaan en het ‘apparaat’ zelf een leven lang. Het lijkt vooral heel geschikt voor sporters, die exact willen weten hoeveel water en elektrolyten ze dagelijks binnenkrijgen. Oprichter Jonathan Perrelli wil van LifeFuels een soort ‘Fitbit’ voor hydratatie maken.

See Also
​Nieuwe wet Kansspelen op Afstand online casino’s in Nederland

Mensen houden van gegevens en het bijhouden van allerlei zaken die met gezondheid te maken hebben, weten ze bij LifeFuels en dat is absoluut waar. Kijk maar eens naar de grote hoeveelheid wearables op de markt. We willen dus data en zelf bijhouden hoe het met onze gezondheid is gesteld. Op die behoefte speelt LifeFuels slim in. Of dat die fikse prijs waard is, zal de tijd leren. Vooralsnog is het alleen in de Verenigde Staten beschikbaar.

Bron: DC

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top