Now Reading
Deze mooie actrice weigerde rol van Gamora in Marvel-films


In 2014 debuteerde de scifi-komediefilm Guardians of the Galaxy van Marvel Studios. De film van James Gunn bleek een schot in de roos en niet veel later verscheen het vervolg en personages uit de films doken uiteraard ook op de recente Avengers-tweeluik. Nu is bekend welke bekende actrice de rol van Gamora weigerde.

In gesprek met MTV liet actrice Amanda Seyfried (Lovelace, Les Misérables) weten een rol als superheld heeft geweigerd:


“Ik heb er één afgewezen en sindsdien hebben ze niet meer teruggebeld. En het was een grote. Ik heb er geen spijt van omdat ik niet elk jaar zes maanden groen wilde zijn. Ze vertellen prachtige verhalen via superhelden, en mijn dochter is echt geobsedeerd door superhelden, en een deel van mij wenst dat ik het had gedaan, maar het andere deel van mij is als ‘ik moest een leven leiden’ en ik denk niet dat ik blij zou zijn geweest.”


Make-up sessies niet fijn
Heel raar is het weigeren niet. Veel actrices, en ook acteurs, geven aan dat ze het niet fijn vinden om herhaaldelijk in de make-up te moeten om eruit te zien als personages als Gamora, Mystique en Nebula.

Nu is het uiteraard actrice Zoe Saldana die de rol speelt en haar personage zal vermoedelijk een groot aandeel hebben in Guardians of the Galaxy Vol. 3 die waarschijnlijk in 2022 verschijnt.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top