Now Reading
Deze Marvel-actrice speelde bijna Rey in 'Star Wars'-vervolgfilms


Het gebeurt wel vaker dat er de nodige acteurs strijden om een felbegeerde rol in een grote film. Toen Walt Disney startte met de casting voor Star Wars: The Force Awakens, de eerste vervolgfilm in de Skywalker Saga, kon J.J. Abrams kiezen uit vele gezichten.

Uiteindelijk werd het uiteraard de onbekende Britse actrice Daisy Ridley en zij was onlangs te zien in de allerlaatste film in de saga, Star Wars: The Rise of Skywalker. Het had niet veel gescheeld of de rol was naar actrice Jessica Henwick gegaan.

Proces van zes maanden
Ook deze Britse actrice kwam ver in de strijd om het mysterieuze Rey-personage te spelen. In gesprek met The Hollywood Reporter zei Henwick dat ze maar liefst zes maanden bezig is geweest met het casting-proces voor The Force Awakens. Henwick werd het dus niet, maar van Abrams kreeg ze wel een rol in de film, als Resistance-piloot Jess Pava.

“Aan het eind zei JJ, ‘ik wil dat je in de film zit en ik wil een personage voor je schrijven.’ Zo is Jess Pava geboren. Het was dus een heel lange ervaring,” aldus Henwick. “Ik ben zo’n grote JJ-fan. Dus ik was een puinhoop aan het einde van die zes maanden.”

See AlsoHenwick doet het overigens erg goed in Hollywood. Ze had al rollen in de Marvel-serie Iron Fist, in HBO’s Game of Thrones en 2020-films als Underwater en Godzilla vs. Kong. Ook heeft ze een rol te pakken in The Matrix 4.

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top