Now Reading
De iPhone 11: dit verandert er allemaal ten opzichte van de vorige modellen

Het is weer zo ver, er is weer een nieuwe iPhone op de markt. Misschien dat je al iets voorbij hebt zien komen over de nieuwe Apple iPhone 11. Een belangrijk verschil dat je direct opmerkt zijn de camera’s. De nieuwe iPhone beschikt namelijk niet over 1, maar over 2 camera’s. Verder zijn er nog een aantal verbeteringen aangebracht aan de nieuwe iPhone zoals de gezichtsherkenning en de batterij. Ben je benieuwd wat er nog meer veranderd is ten opzichte van de vorige modellen? We bespreken hier wat er allemaal vernieuwd is aan de iPhone 11.

Camera

We zeiden het natuurlijk net al, het valt direct op dat de telefoon 2 camera’s heeft in plaats van 1. Op de nieuwe iPhone 11 zit namelijk een camera met een groothoeklens en een ultragroothoeklens. Hierdoor kun je meer op de foto krijgen dan bij een normale camera. Sta je ergens dicht bij, dan hoef je dus niet naar achter te lopen of te leunen om alles op de foto te krijgen. Ook is de front camera verbeterd. De camera heeft een hogere resolutie. Hierdoor is het ook mogelijk om selfies te maken in slow motion.

Face ID

Face ID op zich is natuurlijk niks nieuws voor de nieuwe Apple iPhone 11. Toch is dit punt ook verbeterd. Mensen die bijvoorbeeld een iPhone XR hebben zullen het wel gemerkt hebben: de face ID werkt niet altijd fantastisch. Je gezicht wordt niet herkent of je moet recht voor het beeld zitten voor je iPhone ontgrendeld. Bij de iPhone 11 is dit verbeterd. De gezichtsherkenning werkt nu sneller en vanuit meerdere hoeken. Toch weer een voordeel ten opzichte van de vorige modellen.

De batterij

De batterij van de iPhone is de laatste jaren steeds beter en beter geworden. Mensen vinden het nu eenmaal belangrijk dat je een hele dag met je telefoon moet kunnen doen zonder dat je deze tussendoor moet opladen. Apple heeft hier werk van gemaakt. De batterijen van de laatste iPhone modellen zijn namelijk al erg goed. Ondanks dat heeft Apple toch weer geprobeerd om de batterij te verbeteren en dat is gelukt. De iPhone 11 gaat nog een uur extra langer mee dan het vorige model, de iPhone XR. Hierdoor zul je dus minder snel opladers of powerbanks te hoeven gebruiken.

Waterdicht

De iPhone XR was natuurlijk al waterdicht, toch waren hier nog wel eens problemen mee. Apple heeft dit verbeterd om problemen hiermee tegen te gaan. Het zou natuurlijk erg vervelend als je splinternieuwe iPhone het begeeft door waterschade. Om een indicatie te geven: bij de vorige modellen was het mogelijk om je iPhone voor 30 minuten onder water te houden tot maximaal 1 meter. Bij de nieuwe iPhone is het mogelijk om tot 2 meter onder water te gaan. Let wel op dat je niet over de diepte en de tijd heen gaat, je wilt schade natuurlijk voorkomen.

Een aantal belangrijke punten dus die veranderd zijn bij de nieuwe Apple iPhone 11. Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe iPhone is overduidelijk de camera. Dit hebben we nog niet eerder gezien bij de iPhone. Verder zijn het vooral praktische verbeteringen die zijn aangebracht ten opzichte van de vorige modellen. Al met al kunnen we zeggen dat de telefoon toch weer een stuk is verbeterd.

See Also

Bron: thedudes.nl

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top