Now Reading
De grootste kaskrakers van volgend jaar!


In 2019 zijn er misschien wel tien films die boven de $1 miljard ophalen aan de wereldwijde bioscoopkassa’s. Ook volgend jaar zijn er uiteraard weer een aantal kanshebbers, maar zo gek als dit jaar wordt het vermoedelijk niet.

In 2020 verschijnt namelijk geen grote Avengers-film, is er geen Star Wars-film en zien we van Disney en Pixar geen grootse animatievervolgen. Hieronder de grootste kanshebbers!

Marvel heeft twee kanshebbers


De meeste kans op een $1 miljard-score hebben de twee Marvel-films Black Widow (mei 2020) en Eternals (november 2020). Ondertussen lijken we op een punt aanbeland dat alle Marvel-films eerder boven het miljard uitkomen, dan niet. Van de afgelopen zes films wisten namelijk vijf films de grens te passeren.

Fast & Furious al jaren ijzersterk


De Fast and Furious-franchise heeft wereldwijd heel veel fans, ook in China. De kans bestaat dat Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw – toch goed voor $760 miljoen – de blik op de reeks iets heeft veranderd. Toch lijkt een miljardscore voor Fast and Furious 9 (april 2020) nagenoeg zeker. Deel zeven en acht noteerden namelijk respectievelijk $1,5 en $1,2 miljard wereldwijd.

Bond is terug!


De afgelopen twee James Bond-films wisten al zeer sterk te scoren. De laatste film Spectre noteerde in 2015 een prima $880 miljoen en Skyfall haalde in 2012 als eerste Bond-film meer dan $1 miljard op. Als de ontvangst van No Time to Die (april 2020) net zo sterk als de ontvangst van de trailer, dan zal de 25e film met 007 waarschijnlijk opnieuw de grens passeren.

Minions: The Rise of Gru


De Minions uit de Despicable Me-franchise zijn voor kinderen zeer aanstekelijk en de franchise weet sinds de start in 2010 enorme box office-scores te realiseren. De eerste Minions-films noteerde in 2015 een sterke $1,2 miljard en ook Despicable Me 3 uit 2017 ging voorbij het miljard. In juni verschijnt Minions: The Rise of Gru en als de kids nog steeds zo gehypt zijn als eerder, dan zit er weer een miljardscore in.

Disney-sprookje Mulan kan het doen


Dit jaar noteerden Disney’s live action sprookjesfilms Aladdin en The Lion King (ruimschoots) meer dan $1 miljard, ondanks een zeer wisselend ontvangst onder de critici. Met het oog op dat Mulan (maart 2020) flink wat indruk kan maken op het Chinese bioscooppubliek zou Mulan zomaar een enorme score neer kunnen zetten.

See Also

Aapt Wonder Woman Aquaman na?


De 2018 DC-film Aquaman wist als eerste deel in het DC Extended Universe het miljard te passeren en kwam uit op een uitstekende $1,1 miljard. Als de kwaliteit van hetzelfde niveau blijft en de trailer en ontvangst van Wonder Woman 1984 (juni 2020) overtuigend genoeg zijn, dan zou ook de tweede solofilm met Gal Gadot ook langs het miljard kunnen gaan. Het eerste deel uit 2019 kwam nog tot $821,8 miljoen wereldwijd.

Overige kanshebbers


Uiteraard zijn er een aantal films die zomaar heel veel indruk aan de box office kunnen maken. Zo verschijnt Christopher Nolans Tenet (juli 2020) en biedt december 2020 een mogelijk indrukwekkend spektakel met Denis Villeneuve’s Dune. Ook blockbusters als Tom Cruise’s Top Gun: Maverick (juni 2020), de Marvel-film Venom 2 (oktober 2020) en Disney’s Raya and the Last Dragon (november 2020) zouden zomaar kunnen verrassen. Zie jij nog andere kanshebbers?

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top