Now Reading
Brie Larson over haters 'Captain Marvel' en release 'Captain Marvel 2'


Bij de aankondiging van Phase 3 in 2014 was de film Captain Marvel een van de opvallendste titels. Het zou de eerste MCU-film worden met een vrouwelijke hoofdrolspeler. Begin 2019 was de Marvel-film een hit, al zijn er ook veel “haters”.

De hoofdrol wordt ingevuld door Brie Larson. De actrice sprak met Variety over de online trollen/haters die vooraf hoopten dat de film geen succes zou zijn. “Is dat zo. Ik wist dat niet eens,” zei Larson die beter dingen te doen heeft dan daar energie in te steken. “Ik heb er gewoon geen tijd, snap je. En het interesseert me niet.”

Wanneer verschijnt Captain Marvel 2?
De Oscarwinnares weet niet wanneer Captain Marvel 2 gaat verschijnen. “Nee, ik weet echt niet wat mijn volgende klus wordt, en dat is best gaaf,” aldus Larson. “Het grootste deel van dit jaar moest ik de perstour doen.” En hiermee verwijst ze uiteraard naar alle aandacht die er in Avengers: Endgame gestoken moest worden. In die film had ze overigens maar een klein aandeel.

Naar verwachting verschijnt Captain Marvel 2 ergens in 2022, 2023 of misschien nog wel later. Op dit moment lijkt ze niet op te duiken in Phase 4.

See Also

Bron: filmtotaal

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top