Now Reading
Brengt LG een smartphone uit met drie schermen?

Het heeft er alle schijn van dat LG met iets heel interessants bezig is en daar in september op de IFA in Berlijn een aankondiging over doet. Er is namelijk een teaser clip online gekomen waarin een smartphone met drie schermen te zien lijkt.

De clip is 20 seconden lang en LG pronkt er in met een nieuw model telefoon die uitgerust is met twee afzonderlijke schermen in plaats van één opvouwbaar scherm, zoals bij de Samsung Galaxy Fold. In de teaser is te zien dat gebruikers twee verschillende apps op twee schermen kunnen gebruiken. Het clipje eindigt met de suggestie dat er aan de voorkant van deze nieuwe smartphone een derde kleiner scherm op de voorkant van de telefoon zou zitten.

Dual Screen

Kenners houden er rekening mee dat de suggestie alleen gewekt wordt om een beetje ‘buzz’ te genereren. Want de telefoon die in de teaser te zien is, kan ook vergelijkbaar zijn met een telefoon met Dual Screen-behuizing die we al kennen van het Zuid-Koreaanse merk.

Het is te verwachten dat LG de nieuwe smartphone (al dan niet met drie schermen) op 6 september tijdens de IFA 2019 conferentie in Berlijn onthuld. Dan is er meer te zeggen over wat er nou in de teaser te zien is geweest.

See Also

Bekijk de teaser hieronder…

Bron: DC

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top