Now Reading
Bij de MediaMarkt kun je nu voor een belachelijke prijs de PlayStation 5 pre-orderen
Bij de MediaMarkt kun je nu voor een belachelijke prijs de PlayStation 5 pre-orderen

Na de PS1, PS2, PS3 en de PS4 wil ik uiteraard ook de PS5! Voor alle duidelijkheid, die is nog niet uit.. Maar, er komt natuurlijk steeds meer info over de PS5 naar buiten. Daarbij was het natuurlijk al even afwachten welke winkel of winkelketen als eerst de PlayStation 5 zou aanbieden. Maar nu is de kogel toch echt door de kerk, want de eerste die met de console aan de haal gaat is de MediaMarkt! Dan moet ik wel even direct met de deur in huis vallen, want je kan de PlayStation 5 pre-orderen in de Mediamarkt in Zweden.

Mediamarkt Zweden

Nu is Zweden zo’n heerlijk Scandinavisch land dat lekker voorloopt op de rest en wel raad weet met designs. Misschien dat zij daarom al eerder weten dan de rest van de wereld hoe de PlayStation 5 er überhaupt uit gaat zien? Er is namelijk nog niks aangekondigd en er zijn ook geen beelden van de next-gen console vrijgeven. Ook zullen we nog een geruime tijd moeten wachten, voordat we we de nieuwe console kunnen aanschaffen. Maar mocht je echt niet kunnen wachten en de allereerste wil zijn, dan is de MediaMarkt in Zweden je beste vriend!

PlayStation 5 pre-orderen

PlayStation 5 pre-orderen

Een PlayStation 5 pre-orderen? Daar had ik nog helemaal niet over nagedacht, naar verwachting zou dit ook nog veel langer duren. Toch kunnen we voor een heel gek bedrag de PlayStation 5 pre-orderen. Schrik niet als je op de Zweedse MediaMarkt site komt en ziet staan 9999. Dat is natuurlijk in Zweedse kronen, maar de prijs in euro’s is ook om te janken :(. Dat is omgerekend namelijk een flinke 945 (!) euro…

See Also
Hint naar komst 'Fantastic Four' ontdekt in 'Spider-Man: Far From Home'?

Een flink bedrag voor een console, waarvan we nog geeneens de specificaties weten en laat staan het design. Als we de Sony analist genaamd Hideki Yasuda mogen geloven zou de PlayStation 5 juist een start prijs van 499 dollar krijgen, dan is de prijs bij MediaMarkt toch echt wel twee keer zo hoog. Ik vraag me dan ook direct af waar zij deze prijs op baseren.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top