Now Reading
Beter een los toestel zonder abonnement

De smartphone is vandaag de dag niet meer uit het dagelijks beeld te denken. Het zijn dure gadgets en je kunt er veel mee. Maar waarom zou je een duur abonnement kiezen als je ook prima een telefoon zonder abonnement kunt kopen. Je bespaart echt veel geld als je een los toestel zonder abonnement koopt. In 2019 zijn er genoeg goedkope telefoons met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Hier moet je op letten en de onderstaande toestellen zijn gemaakt om zonder abonnement te kopen.

Terwijl dure telefoons alleen maar duurder worden, worden goedkope telefoons alleen maar beter. Hierin schuilt echter ook een groot voordeel voor jou. Want het is druk in de smartphone markt. Vooral vanuit China is de concurrentie groot en komen er steeds meer merken naar Europa. Grote merken zoals Oppo, Huawei en Xiaomi maken het Samsung en Apple behoorlijk lastig. Ze verkopen uitstekende telefoons die je prima los kunt kopen. Waarom geld over de balk gooien? Beter koop je een mobiele telefoon zonder abonnement.

Beste budget merken in Nederland

Wanneer je een mobiele telefoon zonder abonnement koopt dan wil je wel zeker zijn van het merk en je keuze. De beste budget toppers bespreken we hier onder. Maar waar ga je op letten? In 2019 zijn er een paar merken die garant staan voor goede telefoons voor een zeer aantrekkelijke budget. Eén daarvan is Nokia. Het merk levert robuuste Android telefoons voor een aantrekkelijke prijs. Een groot voordeel van het Finse merk is Android One. Dit besturingssysteem is gebruiksvriendelijke en net iets meer stock Android dan de rest. Hierdoor krijg je veel sneller updates en blijft je telefoon veilig. Samsung maakt al jaren betrouwbare budget telefoons en in 2019 pakt het merk uit met de nieuwe Galaxy A lijn. Stuk voor stuk betaalbaar en geschikt al los toestel zonder abonnement. Motorola is al jaren een bekende naam in het midden en budget segment. Het merk heeft een iconisch logo en maakt herkenbare telefoons met uitstekende specificaties.

De nieuwste budget toppers

Deze absolute budget toppers zijn stuk voor stuk uitstekende keuzes als los toestel zonder abonnement. Terwijl je met mobiele telefoon abonnementen aan hoge kosten zit bespaar je op maandelijkse kosten met deze smartphones.

Een van de beste telefoons die je prima zonder abonnement kunt kopen is de Motorola Moto G7 Power. Het toestel is modern, krachtig en beschikt over een goede camera. Je koopt deze Motorola telefoon voor nog geen 200 euro. Zijn mega 5000 mAh accu houdt je dagen bereikbaar zonder ook maar één keer opladen. De Nokia 3 Plus 2018 is ook een uitstekend los toestel zonder abonnement. Het Finse toestel is snel en heeft een stel goede camera’s. Je bent altijd up-to-date met Android One en de Nokia 3 Plus 2018 heeft een luxe metalen behuizing. Een telefoon waarmee je jaren vooruit kunt. Zoals gezegd werkt Samsung dit jaar aan de ultieme budget lijn. De Samsung Galaxy A40 is een aantrekkelijke mobiele telefoon die je zonder abonnement prima kunt kopen. Voor nog geen 250 euro beschik je over een van de mooiste 5,9 inch beeldschermen in een hippe behuizing. Dit toestel is snel genoeg voor zelfs de zwaarste apps en zijn kunststof behuizing voelt stevig aan. Er is lekker veel geheugen en met de dual hoofdcamera’ maak je de mooiste foto’s. Zelfs die luxe diepte effecten zijn geen enkel probleem voor dit toestel.

See Also

Bron: thedudes.nl

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

© 2019 OnrOzy.nl - Ozytainment
All Rights Reserved | Website by Creatink

Scroll To Top