Alles kunnen zeggen.. in de geest van vrijheid van meningsuiting?

Waar hebben we eigenlijk naar gekeken de afgelopen week? Een aantal racisten die in de geest van vrijheid van meningsuiting de meest vulgaire uitlatingen mogen doen van Talpa / SBS6 en een pseudo geschokte bekend Nederland die in verschillende talkshows moord en brand hebben zitten schreeuwen…


Johan Derksen heeft in zijn talkshow Vandaag Inside gezegd dat hij een bewusteloze vrouw met een kaars heeft gepenetreerd. In de aflevering van gisteravond werd gediscussieerd over presentator Johnny de Mol, die beschuldigd wordt van seksueel misbruik. Naar aanleiding daarvan vertelde Derksen een verhaal over wat hij “een jeugdzonde” noemt.

“Als ik eraan terugdenk, je schaamt je kapot. Het is een heel smerig verhaal, maar dat soort dingen gebeurde. Ik was met de keeper van Veendam en twee juffrouwen op stap. We gingen mee naar die woning en die juffrouwen zijn zo dronken, die kotsen ons helemaal onder. Ik weet nog wel en ik ben er niet trots op… Die juffrouw lag bewusteloos op de bank en er stond zo’n grote kaars. Die hebben we erin gestopt en toen zijn we weggegaan.”

Talpa Network, eigenaar van zender SBS6 waar Vandaag Inside op wordt uitgezonden, zegt “enorm geschrokken” te zijn van de bekentenis van Derksen. “Dit is een ernstige zaak. We gaan op de kortst mogelijke termijn in gesprek met Johan”, zegt een woordvoerder.

Comments are closed.